Tjener/ receptionist Mou hotel

Mou Hotel. er et hotel i drift, med alt hvad der hører til, lige fra overnattende gæster, til afvikling af forskellige fester og servering af dagens ret.

Hotellet er omdrejningspunktet for det faglige tema, der omfatter elementer fra beskæftigelsesområder, der relaterer til event, oplevelse, entreprenørskab, kunst og kultur. Herunder også tjenerfaget.

Mou Hotel. er der en rigtig god holdånd, og et godt arbejdsfællesskab. Vi arbejder i et autentisk hotelmiljø, hvor der inden for det faglige tema arbejdes med kreative processer, opbygning, pleje og udvidelse af netværk og med kulturproduktionens forskellige elementer: idégenerering, research, planlægning, markedsføring/PR, produktion, afvikling, servicering og nedlukning/evaluering.

Undervisningen er kendetegnet ved høj faglighed og arbejdet i et autentisk miljø og faciliteter med produktion af kultur, serviceydelser, oplevelser og varer.

Som elev lærer du om det faglige indhold, din egen personlige fremtræden, beklædningen for faget, værktøj, redskaber og udstyr samt fagsproget og betydningen af at indgå i et forpligtende arbejdsfællesskab.

Som PGU- elev modtager du også undervisning i almene fag som dansk og matematik.

Se nærmere i fagbilagene Turisme, kultur og fritid.

På skolen i Kongerslev foregår undervisningen i dette tema på Mou Hotel.