Kommunikation & Medier – “Corona arbejde”

Her finder du i første omgang de daglige billeder der er blevet redigeret, suppleret med Jans før og efter billede med kommentarer. (Ligger nederst på siden).

Original billedet syntes jeg var noget “fladt” i det, altså kontrastløst, så jeg har valgt at tilføre en god del kontrast + clarity i photoshop.

Men allerførst så har jeg bortredigeret de ucharmerende hængende slimstriber, der løber ud af hundens mund! Jeg har også fjernet en klat betændelse på hundens kønsorgan (kald det hvad i vil :0)

Jeg har lagt en gul toning ind over billedet. Sløret omgivelserne udenfor bilen. Tilført hele billedet minus hunden et strukturfilter der giver støj og skrammer i billedet, og så har jeg afmasket hunden.

Hunden har jeg separat givet et highpass filter så den fremstår skarpere end omgivelserne. omgivelserne er afmasket.

Der er også lavet nogle lokale belysninger i billedet.

Jeg har haft problemer med at åbne nogle af jeres billeder, så husk venligst at sende dem i .jpg format og hvis jeg skriver til jer at i skal sende det igen, så gør det venligst!

Enkelte af jer har været en smule kreative og det er godt. Andre har ikke gjort ret meget ud af det og andre har lavet en solid redigering, men kun én har fjernet savlen der løber ud af munden. Husk at der stod følgende i opgaveformuleringen:

“Kig grundigt på billedet og find de steder, hvor der måske skal manipuleres med billedet, før i går igang med den egentlige redigering”

Så husk det til de kommende opgaver, der er altid et eller andet der skal gøres ud over “bare” at redigere lys og farve.